Premium Selection

BMW Selmar_PremiumSelection

Dobra naložba zagotovljena.

BMW Premium Selection: manj kot pet let, manj kot 120.000 km, obsežen kontrolni pregled 360°, 2-letno jamstvo.

Široka garancijska
storitev

O kakovosti vsakega BMW Premium Selection vozila ni potrebno izgubljati besed. Zakaj? Ker poznamo visoke standarde izdelave, ki jih mora prestati vsako BMW vozilo. In ker do potankosti pregledamo vsako rabljeno BMW vozilo, preden mu podelimo naziv "BMW Premium Selection".

Dokumentirana zgodovina vozila in servisnih storitev

Vsako BMW Premium Selection vozilo ima svojo lastno preteklost in nihče je ne pozna bolje kot mi. Vse pomembne informacije vozila se zabeležijo in predajo vam. Prav tako so do potankosti dokumentirani vsi pregledi, vzdrževalna dela in tehnične modifikacije, predvsem pa kilometrsko stanje - zaradi česar ste lahko popolnoma brezskrbni, da je bilo vozilo vedno deležno pregleda s strani pooblaščenih in kompetentnih strokovnjakov.

Produktni standard z 72 kontrolnimi točkami

Strokovnjaki s pomočjo najsodobnejše tehnologije vozilo natančno pregledajo. Vsak element je podvržen pregledu našega produktnega standarda z 72 kontrolnimi točkami. S tem celostnim pregledom se prepričamo, da lahko v roke srečnega lastnika predamo vozilo v izvrstnem stanju.

Garancija zamenjave vozila

V primeru, da vaše BMW Premium Selection vozilo ni tisto, kar ste si predstavljali, ga lahko brez težav zamenjate v določenem časovnem okviru.

Mobilni servis

BMW Premium Selection vozilo vas bo prepričalo in navdušilo s svojo kakovostjo in zanesljivostjo. Tudi v primeru morebitne okvare bomo vedno z vami. Široka ponudba mobilnih storitev, strokovno servisno osebje in BMW mobilni servis vam zagotavljajo kompetentno pomoč v primeru okvare doma in v tujini.

Odkup, ponudba in financiranje

BMW ponudba upoštevanja v računu vam močno olajša odločitev: zagotavljamo vam odlično kupčijo za vaše staro vozilo. Na osnovi objektivnega cenitvenega sistema in nevtralnega ovrednotenja določimo trenutno tržno vrednost vašega vozila in vam predložimo pošteno ponudbo. Pri financiranju vašega vozila vam BMW stoji ob strani z nasveti in dejanji. BMW Financial Services vam nudi atraktivne modele financiranja rabljenih BMW vozil, ki so prilagojeni vašim osebnim željam. Lahko se odločite tudi za leasing ponudbo z individualno prilagoditvijo pogodbenega roka, prevoženih kilometrov in leasing obrokov.

Poiščite 
celovito pregledan, 
rabljen BMW.

Program BMW Premium Selection vas bo nedvomno prepričal. Poiščite celovito pregledana, rabljena vozila BMW kjerkoli v Sloveniji.