BMW CITROEN MAZDA

POSEBNA PONUDBA VOZIL BMW SERIJE 1.

SAMO DO ODPRODAJE ZALOG.

Razmišljate o nakupu vozila?

Privoščite si vozilo, ki je hkrati športno, zabavno in prepoznavno ter omogoča visok nivo povezanosti tako s cestiščem kot svetovnim spletom. Dinamični BMW serije 1 je sedaj pri BMW Selmar na voljo po akcijskih cenah – že od 19.990 EUR.

Raziščite svet z adrenalinskim odvisnikom digitalne generacije – BMW serije 1.


Prodaja BMW vozil

Selmar Maribor

Ptujska cesta 83
2000 Maribor

T: +386 (0) 2 82 80 100

E: info-mb@selmar.si

Selmar Celje

Mariborska cesta 119
3000 Celje

T: +386 (0) 3 42 44 000

E: info@selmar.si

Pohitite in nas kontaktirajte ali obiščite v Mariboru na Ptujski cesti 83 ali v Celju na Mariborski cesti 119, saj ponudba velja le do odprodaje zalog.

Stroški priprave in transporta vozila niso všteti v ceno vozila. Ponudba velja do odprodaje zalog.

Podjetje Selmar d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW serije 1: od 5,3 do 9,4 l/100 km. Emisije CO2: od 139 do 212 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0106 do 0,0501 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Kontaktirajte nas


*Dovoljujem, da me registrirano podjetje Selmar d.o.o., kontaktira (po telefonu ali po elektronski poti) glede mojega povpraševanja in da mi do moje odjave pošilja največ 4-krat na mesec spletne novice (vabila na dogodke, novosti in aktualne zadeve, akcije povezane z izdelki ter ostalimi storitvami podjetja Selmar). Dovoljujem, da Selmar d.o.o. hrani in obdeluje moje osebne podatke, v skladu s Selmar Izjavo o zasebnosti. Soglasje lahko kadarkoli umaknem s klikom na povezavo ODJAVA v vsaki poslani e-pošti ali na elektronski naslov info-mb@selmar.si. Selmar d.o.o. mi zagotavlja, da so moji podatki hranjeni v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in v skladu z GDPR zakonodajo.